Sare pentru deszapezire

Sare pentru deszapezire

Sare deszapezire saci 25 kg / vrac, big 1200kg

Aceasta sare deszapezire are proprietati fizice si chimice cu efecte antiinghet, deszapezire si prevenire a inghetului, folosita sub forma de solutie salina si ca agent antiderapant, in combinatie cu nisipul.

Firma noastra furnizeaza acest produs in saci rezistenti de tip rafie, ambalati la 25 kg, cu scopul unei mai usoare manevrari in timpul transportului si a depozitarii. Asiguram transportul cu auto proprii si livram rapid, in maxim 2 zile de la realizarea unei comenzi ferme. In functie de locatia dumneavoastra si de cantitatile achizitionate, preturile sunt negociabile.

SKU: SD-01 Categorie: Etichete: ,

Te rugam sa ne contactezi la numarul 0727838455.
  • Descriere
  • Informații suplimentare
  • Despre sarea deszapezire

Descriere

Sare Industriala pentru Deszapezire este cel mai cunoscut produs de deszapezire, cu actiune antiderapanta si degivranta. Este totodata si cea mai buna solutie din punct de vedere al costurilor, utilizandu-se frecvent in combinatie cu nisipul sau sub forma de solutie salina.

In conditiile neprielnice ale iernii, te poti baza pe aceasta sare deszapezire,

Un sac depozitat in portbagajul masinii poate fi o solutie salvatoare in anumite situatii neprevazute.

La comenzi mai mari de 1 tona, contactati-ne pentru a va oferi preturi preferentiale.

Informații suplimentare

Greutate

25 kg

Brand

Salina Slanic

Aplicatii sare deszapezire

Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui produs il constituie capacitatea sa de a dezgheta rapid suprafetele inghetate si de a preveni formarea ghetii si a poleiului pe drumurile circulate.

In timpul iernii, aceasta sare deszapezire se utilizeaza ca atare, in solutie salina sau in amestec cu nisipul, fiind una dintre cele mai avantajoase metode de deszapezire, degivrare, anti inghet si anti derapante, care te poate scapa din orice situatie nedorita in timpul iernii.

Este important sa aplicati acest produs si ca masura de preventie, atunci cand temperaturile scad pana la pragul de inghet, astfel incat riscurile sa fie minme. Acest procedeu impiedica ploaia sa formeze un strat periculos de polei si gheata pe suprafetele carosabile, pe drumuri abrupte sau in parcuri.

Moduri de utilizare sare deszapezire

- Ca atare, prin imprastierea mecanica sau manuala.

- Sub forma de solutie salina, in diferite concentratii, obtinuta prin diluare cu apa.

- In combinatii cu alte materiale, cum ar fi nisipul.