Clorura de magneziu fulgi

Clorura de magneziu fulgi

Clorura de magneziu sub forma de fulgi, marca DEUSA, produsa in Germania are o concentratie de 47%, fiind ambalat in saci de plastic a cate 25 kg. Puteti apela de asemenea la varianta paletizata, cu o cantitate de aproximativ 1.200 kg, varianta pentru care va putem oferi preturi speciale. Asiguram transportul pe intreaga suprafata a Romaniei.

SKU: MgCl2-01 Categorie: Etichete: ,

Te rugam sa ne contactezi la numarul 0727838455.
  • Descriere
  • Despre clorura de magneziu
  • Informații suplimentare
  • Fisa tehnica

Descriere

Clorura de magneziu fulgi detine caracteristici chimice, ce-i confera o capacitate ridicata de topire, actionand ca agent de prevenire a formarii stratului de gheata de pe carosabil, impiedicand in acelasi timp si reformarea stratului de gheata, facilitand astfel indepartarea zapezii si a ghetii cu ajutorul plugurilor specifice.

Clorura de magneziu fulgi este una dintre cele mai bune metode de dezghet si prevenirea formarii ghetii.

Este mult mai eficienta decat sarea traditionala.

Folosind acest produs, se poate renunta la utilizarea nisipului, folosit ca metoda de dezghet si antiderapant.

Desi eficient, nisipul conduce la crearea unor probleme majore, cum ar fi infundarea gurilor de scurgere la canalizarea pluviala.

Folosind clorura de magneziu granule, veti face economii considerabile in ceea ce priveste curatenia de primavara a drumurilor si trotuarelor.

Comparativ cu alte produse similare utilizate in procesul de deszapezire clorura de magneziu este un produs mult mai bine tolerat de catre oameni (maini, piele, imbrăcăminte, incaltaminte), de mediul inconjurator şi de echipamentele utilizate pentru imprastierea acestui produs.

Aplicatii clorura de magneziu fulgi

Agent de prevenire a stratului de gheata de pe carosabil, impiedica inghetarea zapezii existente, facilitand indepartarea acesteia cu ajutorul plugurilor sau a altor utilaje specifice.

Pentru ca eficienta sarii clasice este limitata de temperatura (sub -8°C, aceasta devine ineficienta), clorura de magneziu fulgi devine o metoda mult mai potrivita, care aduce rezultate imediate si de lunga durata.

Moduri de utilizare clorura de magneziu fulgi

- Ca atare, sub forma de fulgi, prin imprastiere mecanica sau manuala.

- Sub forma de solutie diluata cu apa.

- Metoda 5Z - umectarea sarii clasice cu clorura de magneziu, cea mai eficenta si cea mai recomandata metoda de aplicare.

Informații suplimentare

Brand

DEUSA, Germania

Greutate

1200 kg, 25 kg