Product Tag - Produse deszapezire

Produse deszapezire

Foloseste produse deszapezire eficeinte, pentru o iarna fara probleme

Utilizarea de produse deszapezire in timpul iernii este o practica indispensabila pentru o buna desfasurare a activitatilor cotidiene, mai ales in acele zone cu circulatie intensa. Fara folosirea unor produse speciale de deszapezire, anti inghet si anti derapante, accesul la drumuri, strazi si alte cai de circulatie ar fi mult ingreunat. Apeland la aceste solutii de deszapezire, iarna nu o sa va prinda niciodata nepregatiti:

 • You've just added this product to the cart:

  Clorura de calciu fulgi

  0 out of 5

  Clorura de calciu fulgi

  Clorura de Calciu granule 94% fabricata de Solvay in Italia

  Clorura de calciu fulgi este un produs destinat prevenirii si combaterii inghetului, zapezii si poleiului si a efectelor daunatoare ale acestora asupra drumurilor si altor suprafete.

  Spre deosebire de alte materiale clasice folosite pentru dezghet, cum ar fi sarea,  clorura de calciu fulgi nu lasa impuritati pe suprafetele aplicate, avand efecte mult mai putin invazive asupra zonelor pe care este aplicata (de pana la 80 de ori in raport cu sarea).

   

 • You've just added this product to the cart:

  Clorura de calciu granule

  0 out of 5

  Clorura de calciu granule

  Clorura de Calciu granule 94% fabricata de Solvay in Italia

  La temperatura atmosferica ce coboara sub -8°C sarea traditionala devine ineficienta, chiar si sub aspectul cresterii dozei utilizate. O cantitate mare de sare daunează mediului inconjurator, ceea ce face din clorura de sodiu granule o alegere mult mai buna si responsabila in raport cu mediul.

 • You've just added this product to the cart:

  Clorura de magneziu fulgi

  Clorura de magneziu
  0 out of 5

  Clorura de magneziu fulgi

  Clorura de magneziu sub forma de fulgi, marca DEUSA, produsa in Germania are o concentratie de 47%, fiind ambalat in saci de plastic a cate 25 kg. Puteti apela de asemenea la varianta paletizata, cu o cantitate de aproximativ 1.200 kg, varianta pentru care va putem oferi preturi speciale. Asiguram transportul pe intreaga suprafata a Romaniei.

 • You've just added this product to the cart:

  Sare pentru deszapezire

  Sare pentru deszapezire
  0 out of 5

  Sare pentru deszapezire

  Sare deszapezire saci 25 kg / vrac, big 1200kg

  Aceasta sare deszapezire are proprietati fizice si chimice cu efecte antiinghet, deszapezire si prevenire a inghetului, folosita sub forma de solutie salina si ca agent antiderapant, in combinatie cu nisipul.

  Firma noastra furnizeaza acest produs in saci rezistenti de tip rafie, ambalati la 25 kg, cu scopul unei mai usoare manevrari in timpul transportului si a depozitarii. Asiguram transportul cu auto proprii si livram rapid, in maxim 2 zile de la realizarea unei comenzi ferme. In functie de locatia dumneavoastra si de cantitatile achizitionate, preturile sunt negociabile.

Produse deszapezire rapide si eficiente - Clorura de calciu fulgi si granule

Clorura de calciu reprezinta cea mai rapida solutie pentru deszapezire, reactia sa exotermica (ce elibereaza caldura) fiind de pana la 5 ori mai eficienta si mai puternica decat sarea traditionala. In situatii de urgenta, se impun masuri de maxima eficienta si cu efecte rapide, asa ca acest produs este mai mult decat indicat, cu atat mai mult cu cat poate fi folosit inclusiv ca metoda de preventie.

Niciun alt produs nu topeste gheata mai rapid decat aceasta clorura de calciu, in formula de fulgi sau granule.

Clorura de calciu este o alegere responsabila in raport cu mediul inconjurator,  fiind de pana la 80 de ori mai putin daunatoare decat sarea traditionala.

Clorura de magneziu - un produs de deszapezire indispensabil

Cu o actiune rapida de topire a ghetii si zapezii si ca agent eficient de prevenire a formarii stratului de polei si gheata pe caile de acces, clorura de magneziu sub forma de fulgi reprezinta un produs care nu trebuie sa lipseasca pe timpul iernii. Ca agent antiderapant, acest produs poate fi ales cu succes in detrimentul nisipului, cu atat mai mult cu cat drumurile raman mai curate si canalizarile nu vor fi supuse riscului de a fi infundate.

Sare deszapezire - un ajutor de nadejde in portbagajul oricarei masini

Cel mai cunoscut produs deszapezire, anti inghet si antiderapant este, cu siguranta sarea. Este cel mai uzual si totodata cel mai avantajos din punct de vedere al costurilor. Poate fi folosit ca atare, sub forma de solutie salina sau in combinatie cu nisipul.