Product Tag - Sare deszapezire

Foloseste produse deszapezire eficeinte, pentru o iarna fara probleme

Utilizarea de produse deszapezire in timpul iernii este o practica indispensabila pentru o buna desfasurare a activitatilor cotidiene, mai ales in acele zone cu circulatie intensa. Fara folosirea unor produse speciale de deszapezire, anti inghet si anti derapante, accesul la drumuri, strazi si alte cai de circulatie ar fi mult ingreunat. Apeland la aceste solutii de deszapezire, iarna nu o sa va prinda niciodata nepregatiti:

 • You've just added this product to the cart:

  Sare pentru deszapezire

  Sare pentru deszapezire
  0 out of 5

  Sare pentru deszapezire

  Sare deszapezire saci 25 kg / vrac, big 1200kg

  Aceasta sare deszapezire are proprietati fizice si chimice cu efecte antiinghet, deszapezire si prevenire a inghetului, folosita sub forma de solutie salina si ca agent antiderapant, in combinatie cu nisipul.

  Firma noastra furnizeaza acest produs in saci rezistenti de tip rafie, ambalati la 25 kg, cu scopul unei mai usoare manevrari in timpul transportului si a depozitarii. Asiguram transportul cu auto proprii si livram rapid, in maxim 2 zile de la realizarea unei comenzi ferme. In functie de locatia dumneavoastra si de cantitatile achizitionate, preturile sunt negociabile.

Produse deszapezire rapide si eficiente - Clorura de calciu fulgi si granule

Clorura de calciu reprezinta cea mai rapida solutie pentru deszapezire, reactia sa exotermica (ce elibereaza caldura) fiind de pana la 5 ori mai eficienta si mai puternica decat sarea traditionala. In situatii de urgenta, se impun masuri de maxima eficienta si cu efecte rapide, asa ca acest produs este mai mult decat indicat, cu atat mai mult cu cat poate fi folosit inclusiv ca metoda de preventie.

Niciun alt produs nu topeste gheata mai rapid decat aceasta clorura de calciu, in formula de fulgi sau granule.

Clorura de calciu este o alegere responsabila in raport cu mediul inconjurator,  fiind de pana la 80 de ori mai putin daunatoare decat sarea traditionala.

Clorura de magneziu - un produs de deszapezire indispensabil

Cu o actiune rapida de topire a ghetii si zapezii si ca agent eficient de prevenire a formarii stratului de polei si gheata pe caile de acces, clorura de magneziu sub forma de fulgi reprezinta un produs care nu trebuie sa lipseasca pe timpul iernii. Ca agent antiderapant, acest produs poate fi ales cu succes in detrimentul nisipului, cu atat mai mult cu cat drumurile raman mai curate si canalizarile nu vor fi supuse riscului de a fi infundate.

Sare deszapezire - un ajutor de nadejde in portbagajul oricarei masini

Cel mai cunoscut produs deszapezire, anti inghet si antiderapant este, cu siguranta sarea. Este cel mai uzual si totodata cel mai avantajos din punct de vedere al costurilor. Poate fi folosit ca atare, sub forma de solutie salina sau in combinatie cu nisipul.